ollip1

Pelastakaa Timo Soini

"Sanokaa, ettei tämä ole se mies, se puolue."
Näin sanoi perussuomalainen Kristiina Kalliojärvi pari päivää sitten Timo Soinista kommentoidessaan perussuomalaisten toimia ja polittiikkaa vallan kahvassa. Itse erehdyin myös äänestämään perussuomalaisia luullen heidän edustavan EU kriittistä linjaa. Maahanmuuttoasioista en silloin perustanut vaikka tiesin heidän edustavan maahanmuuttokriittistä linjaa. Timo Soinin "humaanista lähestymistapaa" myös arvostin.

Mutta mitä on jo tapahtunutkaan kun on kulunut vasta reilut 100 päivää siitä kun persut pääsivät vallan kahvoihin käsiksi:

  • 1. Perussuomalaiset äänestivät lisärahan myöntämiseksi Kereikkaan täysin päinvastoin mitä annoin itselleni ymmärtää ennen vaaleja.
  • 2. Maahan on saapunut ennennäkemätön vyöry ns "pakolaisia" eikä persussuomalaiset näytä haluavan tehdä asialle mitään. Sen annetaan vaan tapahtua. Ehkä he haluavat tähän maahan luokkaa 100 000 - muutaman miljoonan pakolaisen.

Takinkääntö juuri niissä asioissa, joissa perussuomalaiset erottautuivat muista puolueista. Mitä on tapahtunut? Minun silmissäni perussuomalaisista on tullut sitä samaa massaa mitä muutkin puolueet edustavat. Suurin takinkääntö mielestäni mitä Suomen politiikassa on koskaan nähty.
Onko Timo terve? Pelastakaa Timo vallan kahvasta? Jospa hän palautuisi taas entiselleen oppositiossa?

Vai mistä on kyse? Valta tietty sokaisee mutta lopulta en kuitenkaan usko, etteikö Timo Soini tietäisi mitä tekee. Mistä sitten näissä puheissa ennen vaaleja ja päinvastaisissa
teoissa voisi olla kyse?

Eilen tuli mieleeni eräs ajatus: Timo Soini on katolilainen. Entä jos Timo onkin lojaali paaville ja on samalla lojaali paavin ajamille asioille?
Paavihan on globaali mies, joka ajaa, ei pelkästään suomen vaan euroopan ja koko maailman asioita. Siis koko euroopan hyvää, mutta siihenhän me jo olemme tottuneet, lähettämään rahaa eurooppaan. Myöskin pakolaiset ovat hänen sydäntään lähellä, pyysihän hän jokaista seurakuntaa majoittamaan
pakolaisperheen tai muutoin voivat pian joutua maksumiehiksi. Kova komentotalous näyttää siis olevan paavin mieleen. Kovaa komentokieltä Soinikin näyttää osaavat käyttää omiaan kohtaan esim. Tynkkysen tapauksessa. Lause "Minne he menisivät?" kätkee sisäänsä ajatuksen ettei minun tarvitse välittää toisten mielipiteistä. Mutta eikö tästä juuri ollut kyse demokratiassa?

Muutama viite:
- "May Every parish, every religious community, every monastery, every sanctuary of Europe, take in one family" Pope Francis appealed.
- "Pope warns religious orders: Take in refugees, or pay property taxes" http://www.cruxnow.com/church/2015/09/14/pope-warns-religious-orders-tak...

Paavi ajaa mm myös maailmanhallitusta (one world govenment), yhdistynyttä maailmanuskontoa (UN of religions) ja ehkä itseään siinä samalla sen johtajaksi? Täytyy tietty toivoa ettei sitten katolilaiset johtajamme (tai johtaja) ole kuuliainen näissäkin asioissa. Voihan sitä ajaa asioita, mutta kansalaisten on hyvä tietää mitä mikin tarkoittaa. Esim. yksi maailmanuskonto tarkoittaa sitä, että hyvästi kristinusko. Ehkä tähän agendaan sopii ujuttaa muslimeja kritityihin maihin auttamaan uskontojen sulatusprosessia?

Muutama viite:
- http://www.thesleuthjournal.com/pope-pushes-malthusian-elite-agenda-in-h...
- Huffington post nimesi artikkelinsa: Paavi haluaa olla maailman presidentti. http://www.huffingtonpost.com/entry/pope-francis-world-leader_56041e79e4...
- Vatikaani haluaisi maailman hallituksen: http://www.thenewamerican.com/world-news/europe/item/8864-vatican-counci...

Jos ajatellaan Timo Soinin politiikka paavin politiikan jatkeena, niin ainakin minä ymmärrän paremmin ne teot, jotka nyt tapahtuvat. Silloin Timo Soinia ei tarvitsekaan pelastaa - hän on tarkasti omalla linjallaan kuten itsekin sanoo.

Jos näin on, täytyy vaan ymmärtää, että ääni Timolle on ääni paaville.
Jätetään ne vaalipuheet jo omaan arvoonsa. Teot osoittavat mitä miehiä kukin on.

Lopuksi jää vain kysymys, että ajaisiko joku tätä Suomen kansan asiaa? Sitä vartenhan ne kansanedustajat lienee valittu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän HelenaSolin kuva
Helena Solin

Jos joistain asioista tässä maailmassa olen katolilaisena varma niin näistä:

1. Franciscus e i pyri maailman diktaattoriksi.
Hän on taistellut ja taistelee väsymättä diktatuuria,sotaa ja väkivaltaa vastaan.
Juuri siksi hän taistelee myös vihaa ja ennakkoluuloja vastaan.
Myös kaiken järjen ja kohtuuden ylittävää islamvihaa vastaan.

2. Timo Soini edustaa politiikassa niin vastakkaisia pyrkimyksiä kuin on mahdollista edustaa,
mitä tulee suvaitsevaisuuteen ja sovintoon pyrkimiseen ryhmien välillä.
Kuten olemme nähneet, myös talous- ja sosiaslipoilitiikan peruslinjoissa:
Soinin hallitus suosii rikkaita- Franciscus puolustaa köyhiä ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta.

3 Joten huolesi on turha.
Soini ja paavi eivät ole liittolaisia.
Eikä ainakaan toinen heistä pyri diktatuuriin.
Voit päätellä,kumpi.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Olen tuonut saman asian esille kuten Kalliojärvikin. Riittää kun lukee puolueen säännöt, jo niistä käy ilmi puolueenpuheenjohtajan olevan yksin puolue.
Puolueessa ei laadita tulevanvuoden toiminta-ja taloussuunnitelmaa missään toimielimessä.

Timo Soini toimii "jäävittömänä puheenjohtaja" puoluevaltuuston kokouksessa jossa puoluevaltuusto myöntää tilintarkastajan esityksen pohjalta tili-ja vastuuvapauden. Sama henkilö toimii myös Soininsäätiön tilintarkastajana, ilmankos ei havainnut, että Soini ja Vistbacka olivat jäävejä päättämään säätiöasiasta.

Käyttäjän hilkkamlaikko kuva
Hilkka Laikko

Soini on tietoinen, että valtion verottajan ohi valuu Suomen kansan rahaa edelleen "pankkitukeen". 90-luvun uhrien asioissa, Presidentti, Sipilä ja Soini ovat todenneet, että näille uhreille pitää jotain tehdä. On pyydetty anteeksikin , mutta sillä ei korvata ryöstettyjen ihmisten yli 20 vuoden kärsimyksiä ja laillista omaisuutta. Teillä ei ole tarkoituskaan laittaa pankinjohtajia vastuuseen ja perintätoimistojen härskiä veronkiertoa kuriin, vaan miljoonapetokset saavat jatkua, joten kuka hyötyy? Keitä hallitus suojelee?

Te ette halua puuttua laittomaan toimintaan, vaan olette päättäneet leikata valtion kassan tasapanottamiseksi kaikkein heikoimmassa asemassa olevilta; eläkeläisiltä, opiskelijoilta, lapsiperheiltä, työttömiltä ja työssä käyviltä.

Harmaantalouden tutkinnasta olette leikanneet määrärahoja. Tämän olette tehneet, vaikka Valtion Talouden Tarkastusvirasto huomautti, että tällä saralla, ei ole saatu oikein mitään aikaiseksi.
Emme pidä Velallisten Tuki -ryhmässä tätä mitenkään yllättävänä, koska harmaan talouden tutkinta on keskittynyt Pihtiputaan mummojen villasukkien kutomisesta saatuihin tuloihin ja resursseja on keskitetty myös omakotirakentajien työmaille - Nämä ovat lillukanvarsia valtiontaloudessa eli tätä kautta ei rahaa kerry valtion kassaan -kuluu kylläkin. Harmaan talouden tutkinta päättyneekin, mitä todennäköisemmin siihen, että hallintarekisterien kautta pimitetään todelliset omistajat ja sen jälkeen vastuullisia ei enää saada tuomiolle.

Olisiko nyt mitenkään mahdollista, että oman etunne ajamisen sijaan aloitatte pikimmiten ajamaan Suomen oman kansan etua -eritoten valtiontalouden näkökulmasta?

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

Israelin Ystäväksi tunnustautuvan ulkoasiain- ja Eurooppaministeri Timo Soinin johtaman ulkoministeriön rahoittama Israel-boikotointi:

Vasemmistonuorten koordinoiman kampanjan yhteistyötahoina ovat Demarinuoret, RKP-nuoret, So-sialidemokraattiset opiskelijat (SONK), Vasemmisto-opiskelijat (Vasop) sekä Vihreät nuoret ja opiske-lijat (ViNO). Kampanja toteutetaan ulkoasiainministeriön viestintä- ja globaalikasvatustuella, ja hanke kestää vuoden 2016 helmikuun loppuun.

http://muurinmurtajat.fi/toimintaideat/

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

Mielenkiintoista nähdä nouseeko katolinen Soini uhmaamaan kirkkoaan ja Paavia vastaan vai kään-tyykö takki taas!
Soini HS:n haastattelussa: "Tapasin kirkossa katolilaisen nunnan ja sillä tiellä ollaan.
Soinin mukaan katolilaisuus auttaa häntä maailmanpolitiikassa. Uskoni on kirkon uskoa. "

Katolisen kirkon päämääränä on yhdentynyt Eurooppa ja maailmanhallitus taivaan kuningattaren alai-suudessa

Vatikaani vaatii Israelia lopettamaan Palestiinan miehityksen

Vatikaani ja Israel ovat ajautuneet kiistoihin Palestiinan tilanteen vuoksi. Vatikaani kritisoi Israelia palestiinalaisten kohtelusta, ja Israel syyttää Vatikaania antisemitismistä.

Israelin viranomaiset ovat raivostuneet arkkipiispa Cyrille Bustroksen lausunnosta, että kansainvälisten organisaatioiden pitäisi puolustaa palestiinalaisten oikeuksia. Bustros kritisoi myös Israelia Raamatun väärinkäytöstä oikeutettaessa Palestiinan miehitystä.

”Me kristityt emme voi puhua luvatusta maasta juutalaiskansan eksklusiivisena etuoikeutena”, Bustros totesi. ”Tämän lupauksen täytti Kristus. Ei ole enää valittua kansaa – kaikki mienet ja naiset kaikista maista ovat tulleet valituksi kansaksi."

Bustros esitti kommenttinsa Vatikaanissa pidettävän kaksiviikkoisen Lähi-idän kirkkojen asioita käsit-televän konferenssin aikana.

Sunnuntaina Israelin apulaisulkoministeri Danny Ayalon hyökkäsi lausuntoa vastaan sanoen Vatikaanin synodin tulleen ”Israel-vastaisen enemmistön kaappaamaksi” ja levittävän ”arabipropagandaa”. Hän vaati Vatikaania sanoutumaan irti Bustroksen lausunnoista syyttäen Bustrosta antisemitismistä.

Palestiinan hallitus antoi kuitenkin ymmärrystä Bustroksen lausunnolle.

Paavi Benediktus XVI ilmaisi vuoden 2009 toukokuussa tukensa itsenäisen Palestiinan valtion perus-tamiselle. Tuolloin Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu vastusti kahden valtion ratkaisua.

Tammikuussa Vatikaani syytti Israelia kristittyjen paosta palestiinalaisalueilta ja kristittyjen joutumi-sesta vaikeuksiin Lähi-idässä. Lausunnon mukaan Israel on nostattanut radikaaleissa muslimeissa är-tymystä maiden kristittyä väestöä kohtaan, ja Vatikaanin mukaan Palestiinan miehityksen loppuminen parantaisi kristittyjen asemaa kaikkialla Lähi-idässä.

Vatikaani sanoi tuolloin, etteivät he yritä valita puolta konfliktissa mutta arabipiispat kuitenkin ”tunte-vat tilanteen hyvin”.

Hondurasin arkkipiispa ja kardinaali Oscar Andres Rodriguez Meridiaga on vihjannut arvioineensa, että katolisen kirkon ja paavin vastainen mustamaalaus voi olla yhteydessä siihen, että kirkko on osoittanut yhä enemmän tukeaan Palestiinalle ja tiukentanut kritiikkiään Israelia kohtaan. Tavoitteena oli ehkä kääntää pois huomio Lähi-idän tilanteesta ja palestiinalaisten ongelmista.

”Se todellakin saa minut pohtimaan, että kun koko valtamedian mielenkiinto oli keskittynyt Lähi-itään, kaikkeen siihen sortoon, jota palestiinalaiseen kansaan on kohdistettu, lehdistö ja Yhdysvaltain televi-sio ottivatkin yht'äkkiä pakkomielteekseen seksiskandaalit, jotka tapahtuivat 40 vuotta sitten, 30 vuotta sitten”, totesi Meridiaga.
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305955721587

http://formin.finland.fi/Public/default.aspx?nodei...

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

Soini pakeni luterilaista naispappeutta ja hyväksyy katolisen selibaatin: Nämä kieltävät menemästä naimisiin! Soini meni ojasta allikkoon! 'Allikko' on lammikko, keidassuon avovetinen kohta keidassuolla, turvepohjainen suolampi. "Joutua ojasta allikkoon" tarkoittaa joutumista pulasta tai hankalasta tilanteesta vielä hankalampaan
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite....

Vuonna 1079 Paavi Bonifatius VII sääti papistolle naimattomuuden eli selibaatin. Baabelin papeilta oli myös kielletty naimisiinmeno.

Apostoli Pietarilla oli muuten vaimo.
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite....

Seurakunnan johtajan ominaisuudet: Niin tulee siis seurakunnan kaitsijan olla nuhteeton, yhden vaimon mies
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite....

Katolinen kirkko ja sen opin kehitys

Konstantinus suuri ”kääntyi” kristinuskoon v. 312jkr ja hän ylipappina(Pontifex Maximum) otti käyt-töön nimen Vicarius Christi(Kristuksen sijainen). Konstantinuksen uudesta uskonnosta tuli Rooman katolinen(yhteinen, yleinen). Rooman kansalaisista tehtiin kristittyjä ilman katumusta ja kääntymystä. Osa alkuseurakunnastakin eksyi mukaan tähän katoliseen uskontoon, josta tuli Rooman uusi uskonto. Kirkon johtajana Konstantinus rakennutti ”kristityille” kirkkoja, mutta samalla hän myös toimitti vih-kimyksiä pakanatemppeleille. Konstantinuksen Katolisessa uskonnossa oli aluksi paljon vapautta ja se hyväksyi paljon erilaisuutta. Mutta pikku hiljaa katolinen kirkko ujutti yhä enemmän pakanallisia oppeja ja riittejä ns. Rooman katoliseen kristinuskoon. Seuraavaksi seuraamme vuosiluku järjestyksessä Rooman katolisen kirkon opetuksen muodostumista. Katolisessa Roomassa jotkut kristityt pitivät lau-antaina lepopäivän ja roomalaiset, jotka olivat tottuneet palvomaan auringonjumalaa pitivät auringon-päivänä (sunday) sunnuntaina lepopäivän.
Vuonna 321 Konstantinus teki auringonpäivästä eli sunnuntaista lepopäivän.
Laodikean kirkolliskokous antoi käskyn v. 364: ” Kristittyjen ei tule olla juutalaisten mukaisia ja olla toimettomia, vaan heidän tulee erikoisesti kunnioittaa, ja ollen kristittyjä, jos mahdollista, olla tekemät-tä mitään työtä sinä päivänä. Jos heidät havaitaan seuraavan juutalaisuutta, heidät tulee sulkea Kristuk-sesta.”
Vuonna 375 alkoi enkelien ja kuolleitten pyhimysten palvonta.
Vuonna 378 jKr. roomalainen piispa Damascus peri keisarilta uskonnollisena johtajana Pontifex Ma-ximum ja Vicarius Christi arvonimet. Näin Rooman paavin istuimesta tuli Baabelista alkaneen ylipappi kultin perillinen. Tästä lähtien kaikilla Rooman piispoilla(paaveilla) on ollut nämä arvonimet. Heti kun Damascuksesta oli tullut Pontifex Maximum tulivat Rooman katoliseen kirkkoon babylonialaiset seremoniat hallitsevaan asemaan ja myös muiden pakanauskontojen oppikäsityksiä alkoi tulla sisälle Rooman kirkkoon.
Vuonna 381 alkoivat epäviralliset rukoukset neitsyt Marialle Jumalan äidille ja taivaan kuningattarelle.
Vuonna 394 alkoi jokapäiväinen messu Rooman katolisessa kirkossa.
Vuonna 431 Efeson kirkolliskokouksessa otettiin käyttöön Marian palvonta sekä käsite Jumalan äiti. Babyloniassa rukoiltiin taivaan kuningatarta, joka oli neitsyt. Taivaan kuningatar kuvattiin äitinä, jolla oli lapsi sylissään.
Vuonna 500 tuli kirkkoon papeille pappispuvut, jotka erottivat heidät tavallisesta kirkkokansasta. Kii-rastulioppia opetettiin alun perin Egyptissä ja Kreikassa, joka Rooman valtakunnassa uskontojen se-koittuessa tuli myös Rooman uskontoon mukaan ja v. 593 Gregorius Suuri avasi tietä kiirastuliopille katoliseen kirkkoon.
Vuonna 600 Gregorius I määräsi kirkolle latinan kielen rukous ja saarna kieleksi.
Vuonna 600 Rooman kirkko otti käyttöön Marian ja kuolleiden pyhimyksien rukoilemisen.
600 luvulla Bonifatius, joka oli Rooman piispa otti ensimmäisenä arvonimen paavi, väittäen olevansa Pietarin seuraaja. Vaikka todellisuudessa Rooman piispat ovat Babyloniassa syntyneen ylipappi kultin perillisiä, jota Roomassa kutsuttiin nimellä Pontifex Maximus.
Vuonna 709 alkoi kirkossa paavin jalan suuteleminen, tämä tapa tuli suoraan pakanauskonnoista.
Vuonna 787 Nikean kirkolliskokous laillisti ristin, kuvien ja pyhäinjäännösten palvonnan.
Vuonna 850 asetettiin voimaan käsite; pyhä vesi, jossa tuli olla ripaus suolaa. Papin siunauksen jälkeen vedestä tulee pyhää.
Vuonna 890 alkoi pyhän Joosefin palvonta.
Vuonna 1079 Paavi Bonifatius VII sääti papistolle naimattomuuden eli selibaatin. Baabelin papeilta oli myös kielletty naimisiinmeno. Apostoli Pietarilla oli muuten vaimo.
Vuonna 1090 otettiin käyttöön ruusukkonauha eli rukousnauha. Hindulaisuudessa on myös käytössä rukousnauha.
Vuonna 1184 Veronan kirkolliskokous sääti harhaoppisten inkvisition.
Vuonna 1190 alettiin opettamaan aneiden myyntiä. Aneilla sai katolisessa kirkossa syntejä anteeksi.
Vuonna 1215 Paavi Innocentius III sääti transsubstantiaatio-opin, jossa pappi muuttaa ehtoollisleivän- ja viinin Kristuksen ruumiiksi ja vereksi.
Vuonna 1215 Paavi Innocentius määräsi lateraanikonsiilissa syntien tunnustamisen papille pakolliseksi ainakin kerran vuodessa.
Vuonna 1220 Paavi Honorius määräsi ehtoollisleivän palvonnan.
Vuonna 1229 Valencian kirkolliskokous kielsi Raamatun ns. maallikoilta ja asetti sen kiellettyjen kir-jojen joukkoon.
Vuonna 1287 keksittiin skapulaari, joka on palanen ruskeaa kangasta, jota käytetään Neitsyt Marian kuvan kanssa, koska sen otaksutaan sisältävän yliluonnollista voimaa. Skapulaari suojelee niitä kaikilta vaaroilta, jotka pitävät sitä paljaalla iholla. Esineiden palvonta tuli sisälle Rooman katoliseen kirkkoon.
Vuonna 1439 Firenzen kirkolliskokouksessa kiirastulioppi julistettiin dogmiksi eli opinkappaleeksi.
Vuonna 1439 oppi seitsemästä sakramentista vahvistettiin.
Vuonna 1545 Trenton kirkolliskokouksessa päätettiin perimätiedon (traditio) olevan yhtä luotettava kuin Raamattu. Trenton kirkolliskokouksessa myös ns. apokryfiset kirjat lisättiin Raamattuun.
Vuonna 1547 Rooman katolinen kirkko sääti Trenton konsiilissa: Jos joku sanoo, että uuden lain sak-ramentit eivät ole välttämättömiä ihmisen pelastumiseksi, vaan että ne ovat turhia, ja että ilman niitä tai ilman halua osallistua niihin ihminen saa vanhurskauden armosta yksin uskosta Jumalaan, vaikka kaikki sakramentit eivät ole pakollisia kaikille olkoon hän kirottu.
Vuonna 1854 Paavi Pius IX julisti Neitsyt Marian siinneen saastattomasti.
Vuonna 1870 Paavi Pius IX julisti opin paavin erehtymättömyydestä.
Vuonna 1931 paavi Pius XI vahvisti uudelleen opin Neitsyt Mariasta, Jumalan äitinä.
Vuonna 1950 paavi Pius XII julisti dogmin Neitsyt Marian taivaaseen ottamisesta.

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

Suomi tekee pahimman mahdollisen mokan Soinin johtamana boikotoimalla Israelia:
Obadja: 15 Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.
http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite....
Kansojen kohtalon on ratkaissut se, miten ne ovat suhtautuneet juutalaisiin. Se, mitä tapahtuu juutalai-sille, vaikuttaa koko maailman tilanteeseen. Onneksi Suomi ei suostunut Hitlerin vaati-muksiin luovut-taa Suomessa olevat juutalaiset Saksaan. Kun Hitler vaati Mannerheimin 75-vuotis päivillä luovutta-maan juutalaiset pakolaiset ja suomenjuutalaiset Saksaan, Mannerheim suoristi selkänsä ja sanoi: "Ai-noastaan minun kuolleen ruumiini yli". Vähän ennen Hitlerin vierailua oli saarnaaja Aarne Ylppö (arkkiatri Arvo Ylpön veli) kertonut arkkipiispa Erkki Kailalle, että Mannerheimia ja Suomen johtoa on varoitettava ja oli sanonut Kailalle, että Odadjan kirjasta. Kaila oli lukenut Mannerheimille Obadjan kirjasta jakeet 11-15,"Sinä päivänä, jona sinäkin olit läsnä, päivänä, jona vieraat veivät pois Jerusalemin rikkaudet, kun muukalaiset tunkeutuivat sisään sen porteista ja heittivät siitä arpaa, sinäkin olit kuin yksi heistä. Älä katsele iloiten veljesi päivää, hänen onnettomuutensa aikaa. Älä ilku juutalaisia heidän turmionsa päivänä äläkä suullasi suurentele heidän ahdistuksensa aikana. Älä tunkeudu sisään minun kansani portista sen hätäpäivänä. Älä katsele iloiten, myös sinä, sen onnettomuutta sen hätäpäivänä. Älä ojenna silloin kättäsi sen rikkauteen. Älä seiso tienhaarassa hävittämässä sen pelastuneita. Älä luovuta sen pakoon päässeitä ahdistuksen päivänä. Herran päivähän on lähellä kaikkia kansoja: Kuten sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään. Rangaistus sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi". Viisaana miehenä Mannerheim otti tämän sanan huomioon. Hän oli myös tutkimusmatkoillaan saanut tietoonsa, miten kadonneet sukukunnat olivat siirtyneet Eurooppaan ja pohjoismaihin. Juutalaisten omissa tietosanakirjoissa on myös tästä aiheesta karttoja ja niissä on kuvattu, miten esim. Isaskarin heimoa siirtyi Suomeen.
Yksi häpeätahra on Suomella juutalaisten suhteen, sillä yhdeksän juutalaista luovutettiin Saksaan v. -43. Sisäministeri Toivo Horelli päätti luovuttaa kaikki juutalaiset pakolaiset Saksaan. Suomen hallitus yriti estää sen, mutta Horelli sanoi eroavansa hallituksesta, jos tähän ei suostuta. Koska pelättiin halli-tuskriisiä ja Suomen ja Saksan välien viilenemistä, suunnitelma hyväksyttiin pienemmässä mittakaa-vassa. Kun juutalaisia oltiin lastaamassa laivaan, Tanner sai tästä tiedon ja hän pysäytti Horellin touhut. Laivaan oli kuitenkin ehditty siirtää yhdeksän juutalaista, joista yksi matkalla hyppäsi mereen ja hukkui. Loput vietiin Auswitchin keskitysleiriin, seitsemän kuoli siellä ja yksi selvisi hengissä, George Koholman. Hän muutti Israeliin ja toimi siellä sairaalan johtajana.
Kun Fagerholm sai kuulla, mitä oli tapahtunut, hän suuttui ja uhkasi erota hallituksesta jos vielä yksikin juutalainen luovutetaan. Fagerholm oli elämänsä loppuun asti juutalaisten ystävä ja toimi Suomi-Israel -yhdistyksen puheenjohtajana. Hänen muistolleen on istutettu metsää lähelle Jerusalemia. Man-nerheimille ja Tannerille on myös istutettu nimettömät puut Herzelin vuorelle.

NOUSE PYSTYYN JA OLE ROHKEA!
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/nouse_py...

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

o Adressi Israelin tueksi!
http://www.adressit.com/israelin_tueksi

Jes. 43:5 Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi; minä tuon sinun siemenesi päivänkoiton ääriltä, päivän laskemilta minä sinut kokoan.
Jes. 54:7 Vähäksi silmänräpäykseksi minä hylkäsin sinut, mutta minä kokoan sinut jälleen suurella laupeudella.
Jes. 56:Herra, Herra sanoo, hän, joka kokoaa Israelin karkoitetut: Minä kokoan vielä muitakin sen koottujen lisäksi.
Jer. 23:3 Ja minä kokoan lampaitteni tähteet kaikista maista, joihin olen ne karkoittanut, ja tuon ne takaisin laitumelleen, ja ne ovat hedelmälliset ja lisääntyvät.
Jer. 29:14 Ja niin minä annan teidän löytää itseni, sanoo Herra, ja minä käännän teidän kohtalonne ja kokoan teidät kaikista kansoista ja kaikista paikoista, joihin olen teidät karkoittanut, sanoo Herra, ja palautan teidät tähän paikkaan, josta minä siirsin teidät pois.
Jer. 31:8 Katso, minä tuon heidät pohjoisesta maasta, kokoan heidät maan perimmäisiltä ääriltä. Heissä on sokeita ja rampoja ynnä raskaita ja synnyttäväisiä: suurena joukkona he palajavat tänne.
Jer. 32:37 Katso, minä kokoan heidät jälleen kaikista maista, joihin minä heidät vihassani, kiivastuk-sessani ja suuressa suuttumuksessani karkoitan, ja palautan heidät tähän paikkaan ja annan heidän asua turvassa.
Hes. 11:17 Sano sentähden: Näin sanoo Herra, Herra: Minä kokoan teidät kansojen seasta ja kerään teidät maista, joihin teidät on hajotettu, ja annan teille Israelin maan.
Hes. 20:34 Ja minä vien teidät pois kansojen seasta ja kokoan teidät maista, joihin olitte hajotetut, vä-kevällä kädellä, ojennetulla käsivarrella ja vuodatetulla vihalla.
Hes. 20:41 Niinkuin suloisesti tuoksuvaan uhriin minä teihin mielistyn, kun minä vien teidät pois kan-sojen seasta ja kokoan teidät maista, joihin olette hajotetut, ja osoitan teissä pyhyyteni pakanain silmien edessä.
Hes. 28:25 Näin sanoo Herra, Herra: Kun minä kokoan Israelin heimon kansoista, joitten sekaan he ovat hajotetut, silloin minä näytän pyhyyteni heissä pakanakansain silmien edessä, ja he saavat asua maassansa, jonka minä annoin palvelijalleni Jaakobille.
Hes. 34:13 Minä vien ne pois kansojen seasta ja kokoan ne muista maista, tuon ne omaan maahansa ja kaitsen niitä Israelin vuorilla, puronotkoissa ja kaikissa maan asuttavissa paikoissa.
Hes. 36:24 Minä otan teidät pois pakanakansoista ja kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät omaan maahanne.
Hes. 37:21 niin puhu heille: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä otan israelilaiset pois pakanakansojen keskuudesta, minne vain he ovat kulkeutuneet, kokoan heidät joka taholta ja tuon heidät omaan maahansa.
Hes. 39:27 Kun minä tuon heidät takaisin kansojen seasta ja kokoan heidät heidän vihamiestensä mais-ta, niin minä osoitan heissä pyhyyteni lukuisain pakanakansain silmien edessä.
Hes. 39:28 Ja he tulevat tietämään, että minä, Herra, olen heidän Jumalansa, kun minä, vietyäni heidät pakkosiirtolaisuuteen pakanakansojen luokse, kokoan heidät omaan maahansa enkä jätä sinne jäljelle ainoatakaan heistä.

Käyttäjän JStarczewski kuva
Juhani Starczewski

Raamattu ei voi raueta tyhjiin!
http://www.adressit.com/raamattu_ei_voi_raueta_tyh...

3. Mooseksen kirja 26
44 Mutta sittenkään, vaikka he ovat vihollistensa maassa, en minä heitä hylkää enkä viero heitä niin, että lopettaisin heidät ja rikkoisin liittoni heidän kanssansa; sillä minä olen Herra, heidän Jumalansa.44 Mutta vaikka he ovat vihol-lismaassa, minä en hylkää heitä enkä vihastu heihin niin, että te-kisin heistä lopun ja rikkoisin liiton, joka on välillämme, sillä minä olen Herra, heidän Juma-lansa. [5. Moos. 4:31; Jes. 59:21; Room. 11:26,27]
44 Ja vaikka he vielä vihollistensa maalla ovat, en minä kuitenkaan ole heitä hyljännyt, ja en heitä niin kurittanut, että minä olisin heidän peräti hukuttanut, ja minun liittoni heidän kanssansa tyhjäksi tehnyt; sillä minä olen Herra heidän Jumalansa.

Toimituksen poiminnat